Web Analytics Made Easy - Statcounter

تجلیل از صاحبان رای و فضل، در هر جامعه‌ای با قدردانی آثار و احوال بزرگان و نام‌گذاری مراکز و خیابان‌های شهرها همراه است و در همدان جای خالی مشاهیری چون مرضیه حدیدچی دباغ، جواد محقق، شاعر و نویسنده، سید مسعود شجاعی طباطبایی، کاریکاتوریست و مصطفی رحماندوست، شاعر مشهور در سطح شهر همدان هر روز بیش از پیش نمایان تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ برخی از اعضای شورای شهر همدان در روزهای اخیر، هر چه به انتخابات نزدیک تر می شویم گویا از هیچ اقدامی برای بازی های سیاسی و طیف گرایی فروگذار نمی کنند و به نحوی در حوزه های کاملا حاشیه ای ورود کرده و در کارهای اساسی مانده اند.

انتشار اسنادی که نشان از بی ثباتی نظر برخی از اعضای این شورا در دستاوردهای اجتماعی و آسیب های فرهنگی دارد تا جابجایی های مدام اعضا در عناوین و سمت های مختلف که بیشتر شبیه طنزی اجتماعی است .

اما در این میان مریم روانبخش که ریاست کمیسیون حقوقی و رسیدگی به شکایات مردمی شورای شهر را برعهده دارد، در گفت‌وگو با خبرنگاران ضمن ابراز تسلیت به‌منظور درگذشت خسرو آواز ایران به تمامی ملت غیور ایران‌زمین، ارادتمندان و خانواده محترمشان، گفته که: همزمان با اربعین حسینی، روح بلند شجره موسیقی ایران بالاخره پس از ماه‌ها تحمل لحظات تلخ بیماری، به ملکوت آسمان‌ها پیوست و دل دوستدارانش را در ماتم فرو برد.

روانبخش اظهار داشته است: در راستای نکوداشت نام مرحوم محمدرضا شجریان، استاد فقید آواز ایرانی و بر اساس درخواست دوستداران فرهنگ و هنر شهر همدان، پیشنهاد تغییر نام خیابان فرهنگ به نام وی به‌منظور طرح و تصویب به هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر همدان ارائه خواهد شد.

به گزارش عصر همدان، جای سوال است، در شهری که باید خیابان هایی به نام مشاهری چون مرضیه حدیدچی دباغ، جواد محقق شاعر و نویسنده، سید مسعود شجاعی طباطبایی کاریکاتوریست مطرح و و مصطفی رحماندوست شاعر مشهور همدانی و غیره در سطح شهر باشد چرا باید یکی از بزرگترین، قدیمی ترین و فرهنگی ترین خیابان های آن به نام استاد شجریان نامگذاری شود؟

آیا رواست که نام خیابان قدیمی که به عنوان نماد فرهنگ همدان و فرهنگیان یا اساتید شاغل در آموزش و پرورش و دانشگاه ها بنام «فرهنگ» نام گذاری شده است با طرح این پیشنهاد سیاسی و چالش برانگیز، اصالت خود را از دست بدهد و بنام یکی از هنرمندان این مرز و بوم نام گذاری شود؟

درست است که مرحوم شجریان از اساتید مورد احترام موسیقی در سطح ملی و بین المللی بودند، اما بنا نیست هر گاه عرصه ی هنر در ایران، فرد اثر گذاری را از دست می دهد، برخی مسئولین نام خیابان ها، کوچه ها و محلات شهرها را بنام آن ها تغییر دهند و از آوازه ی آن ها و احساسات مردم برای پیشبرد مقاصد سیاسی خود استفاده کنند.

بهتر است کسانی که چنین مسائلی را در شورای شهر همدان مطرح می کنند، نیم نگاهی به کارنامه ی اسفبار شورای شهر کنونی تهران بیاندازند که تنها دستاورد مهمی که طی دوره ی تسلط خود بر مدیریت شهری تهران داشته، تغییر دادن نام خیابان ها و کوچه ها بوده است و از این ماجرا درس بگیرند و در این ماه های پایانی کار به مسائل مهمتر و اولویت دار برای مردم در شورای شهر بپردازند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نام خیابان شورای شهر خیابان ها شهر همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۷۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثر کشف‌شده در خیابان باباطاهر همدان به دوره ایلخانی برمی‌گردد

ایسنا/همدان معاون میراث فرهنگی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان اعلام کرد: در سفال‌های تاریخی کشف شده در عملیات اجرایی پیاده‌راه باباطاهر همدان شواهدی دوره اسلامی، متأخر اسلامی و ایلخانی یافت شده است.

حمیدرضا حیدری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارکرد: در حین حفاری در عمق ۱.۵ متری در ابتدای خیابان باباطاهر یک دیواره آجری از یک بنا کشف شده که به نظر باستان‌شناسان شواهدی از دوره اسلامی، متأخر اسلامی و ایلخانی روی در تکه‌های سفال‌های قابل رؤیت است.

وی با اشاره به توقف پروژه پیاده‌راه‌سازی باباطاهر همدان مطرح کرد: هنوز کاوش در این منطقه انجام نشده است چرا که باید ابتدا مجوز از پژوهشکده تهران دریافت شد بنابراین مکاتبات لازم انجام شده و منتظر دریافت مجوز هستیم تا بلافاصله شروع بکار کنیم.

به گزارش ایسنا، ۱۰ اردیبهشت‌ماه امسال عملیات اجرایی پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان آغاز شد و قرار است پیاده‌راه باباطاهر در فاز اول در ۱۰۰ متر و با ۱۰ میلیارد اعتبار تا ابتدای سبزه‌میدان انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت
  • تلاش برای تحقق وحدت و تقریب جزء اولویت های ماست
  • نقش انتخابات در بهبود رشد فرهنگ و زندگی اجتماعی جامعه
  • اثر کشف‌شده در خیابان باباطاهر همدان به دوره ایلخانی برمی‌گردد
  • زیباکلام : آقای زاکانی یک نظرسنجی برگزار کنید، اگر حتی ۱۵ درصد مردم با ساخت ساختمان وسط پارک‌ها موافق بودند، حق با شما
  • زیباکلام: آقای زاکانی یک نظرسنجی برگزار کنید، اگر حتی ۱۵ درصد مردم با ساخت ساختمان وسط پارک‌ها موافق بودند، حق را به شما بدهیم/بگذارید مردم زندگی کنند
  • جابه‌جایی منطقه حاشیه‌نشین تبریز در اولویت کاری است
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس