Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس: چند وقت پیش بود که حذف کلمه شهید از تابلوی کوچه‌ها و معابر شهر تهران موجی از اعتراض‌ها را به سوی شورای شهر و شهرداری تهران به راه انداخت. موجی که در نهایت شهرداری را مجاب کرد تا با اصلاح تابلوها کلمه شهید را به جای قبلش برگرداند.

این اقدام از سوی مسئولان شهر تهران البته باز هم تکرار شد؛ این‌بار آنجا که در تعویض تابلو نام میدان جمهوری اسلامی، کلمه اسلامی را حذف و فقط نام جمهوری را برای این میدان نصب کردند، این اقدام نیز موجی از اعتراضات را در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها به راه انداخت و مسئولان مربوطه را مجبور کرد تا دوباره کلمه اسلامی را در کنار میدان جمهوری گذاشته و تابلو مربوطه را اصلاح کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما یکی دیگر از رفتارهایی که اعتراض‌ها در فضای مجازی را برانگیخت و حتی باعث ایجاد تجمع مقابل ساختمان شهرداری تهران شد عدم متناسب‌سازی فضای شهر تهران با ایام ماه محرم بود. آنجا که حتی تا روز چهارم ماه محرم اقدام خاصی برای این موضوع از سوی شهرداری تهران انجام نشده بود که اعتراض‌ها و فشار رسانه‌ها شهرداری را به انجام این کار مجاب کرد تا هرچند کمرنگ‌تر و بی‌رمق‌تر از هر سال اما چهره شهر کمی برای ماه‌های عزای آل‌الله مناسب شود.

اما نکته‌ای که سوالات را راجع به عملکرد مسئلان شهری تهران بیشتر می‌کند رفتار دوگانه‌ای است که از سوی این نهاد در اسم گذاری معابر و محلات دیده می‌شود؛ حذف کلمه شهید و اسلامی از یک سو و تأمید بر نامگذاری معابر شهر به  نام کسانی که کشور از جانب آنها کم ضربه نخورده است؛ مصدق، مهندس مهدی بازرگان و امثالهم.

امروز نیز «حسن خلیل آبادی »، عضو شورای شهر تهران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفته است: پیشنهاد من این است که شورای شهر خیابانی را به نام مرحوم آیت الله یوسف صانعی نامگذاری کند.

نکته جالب اینکه مسئولان شهری به جای پرداختن به مشکلات شهر تهران از جمله ترافیک سنگینی که این روزها مردم با آن دست و پنجه نرم می‌‌کنند و یا آلودگی هوا که امسال با آمدن فصول سرد سال حتما از سال‌های پیش بیشتر خواهد بود، بیشتر به فکر نام‌گذاری کوچه‌ها و خیابان‌ها هستند؛ چه اینکه شهردار تهران به جای اینکه به دنبال مطالبات خود از دولت باشد، در نامه‌ای عجیب به دفتر رهبر انقلاب طلب پول از محل صندوق توسعه ملی کرده است.

انتخابات ریاست جمهوری و شواری‌های شهر همزمان برگزار خواهد شد و به نوعی آن تعبیری که رهبر انقلاب به کار بردند که 3 تا 100 روز و یک 65 روز فرصت دارید تا کار کنید شامل حال شورای شهر تهران نیز می‌شود. این گروه که بار مسئولیت تهران را به دوش کشیده‌اند باید با برنامه‌ریزی این روزها را برای خدمت به مردم و رفع مشکلات آنها غنیمت بشمردند تا کار به جایی نرسد که بار دیگر محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران در مصاحبه‌ای بگوید: «یک کیلومتر مترو هم نساختیم» یا «ای کاش کارنامه‌ بهتری داشتیم».

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری رهبر انقلاب شهر تهران شهرداری تهران شورای شهر شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۵۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است

نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو گفت: اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است و مجلس پیش‌رو باید گامی در راستای اصلاح آیین‌نامه داخلی بردارد.

علی جعفری آذر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان‌شرقی با اشاره به ضعف آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: اصلاح آئین‌نامه داخلی مجلس، گامی مهم در روند قانون‌گذاری است و مجلس پیش رو باید گامی در راستای اصلاح آئین‌نامه داخلی بردارد.

وی افزود: آرای ممتنع یکی از مهم‌ترین اشکالات آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی و بیانگر ضعف نماینده و مجلس است، چراکه به نمایندگان مجوز رأی ممتنع می‌دهد.

نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو خاطرنشان کرد: بهبود وضعیت کشور و اصلاح امور اجرایی امری ضروری در حکمرانی است که با استفاده اصولی از عنصر قانونی استیضاح توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی می‌توان به آن جامه عمل پوشاند.

جعفری‌آذر با انتقاد از دخالت نمایندگان در بعضی امور ادامه داد: عزل و نصب مدیران با دخالت نمایندگان مجلس شورای اسلامی مسئله‌ای است که موجب تأثیرگذاری منفی در اعتماد مردم نسبت‌به قوه مقننه می‌شود.

وی با اشاره به شایسته‌سالاری در استخدام‌های دولتی گفت: با توجه به شرایط کنونی حاکم بر ادارات و انواع مختلف استخدام‌ها، انگیزه‌های کاری از بین رفته است و مردم از عملکرد ادارات و سازمان‌های دولتی رضایت ندارند.

نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو در خصوص توجه به مسئله آموزش و پرورش افزود: نبود نظارت بر طیف‌های گسترده مدارس و توزیع نشدن عادلانه مدارس دولتی ناشی از بی‌برنامگی وزارت آموزش و پرورش است که موجب مشکلات اجتماعی، اقتصادی و ترافیکی برای شهروندان شده است.

کد خبر 751618

دیگر خبرها

  • قتل اشتباهی دوست در جنوب تهران!
  • سکانس جنجالی توهین به جایگاه معلم در افعی تهران | ماجرای عکس دو نفره پیمان معادی | واکنش‌ها ادامه دارد | ویدئو
  • ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟
  • ماجرای پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری چه بود؟
  • اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است
  • انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر برای توسعه همکاری‌ها
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • اقراریان: درباره ممانعت از حضور عضو شورای شهر در منطقه ۱۷ شهردار تهران پاسخ دهد
  • ممانعت از حضور عضو شورای‌شهر در منطقه ۱۷/ شربیانی: این اتفاق رسوایی تاریخی است
  • ۲۸۱۱ هکتار زمین اشتباهی به نام یک شرکت تعاونی شده است/ سند مالکیت باطل شد